Artiesten 2018

Jordyn Mallory heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten.Je kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zijn hit "Dirt Road Anthem". In 2010 won Jordyn een Myspace-wedstrijd,en trad ze als gastlid op bij Simon Fullers 'If I Can Dream'-show die op Hulu.com werd uitgezonden, vervolgens deed ze ook nog auditie voor American Idol (seizoen 11) dit werd op de nationale televisie vertoond en beloond met 3 x YES van Steven Tyler, Randy Jackson en Jennifer Lopez.

Later schreef Jordyn een lied met Kip Moore en Dan Couch, Kip zong met Jewel in het beroemde Ryman Auditorium in Nashville het lied werd onlangs uitgebracht op zijn "The Underground "EP. Ze heeft hard gewerkt aan het schrijven van geweldige liedjes en ze heeft de gelegenheid gehad om te schrijven en samen te werken met enkele van de beste topschrijvers van Nashville. 

Nu in 2018 komt ze naar Nederland en zal ze optreden in de theater show NASHVILLE NIGHT.In de maanden september oktober en november zullen zij in ruim 20 theaters te zien zijn.

  

Je kunt haar video-tutorial voor de Tyme Curling Iron op Facebook vinden (nu met meer dan 70 miljoen views) ze zal het gezicht worden van de Tyme Iron-commercial die later dit jaar op de nationale televisie verschijnt.Vorig jaar bracht Jordyn haar zelfgeschreven EP op iTunes en Spotify uit. CMT bracht haar videoclip in première in hun Artist Discovery-campagne. Ze debuteerde als de nummer één trending artist via CMT.com en de video is meer dan 300.000 keer bekeken.

 

Rachel Kramer herintroduceert zich..

Met een eigen theater show het land in:Dit is wie ik ben: Geïnspireerd door haar idolen Dolly Parton, The Dixie Chicks & Adele en vele andere NewCountry & eigen liedjes.2016 was voor de zangeres een jaar van verandering. Ze viel 50 kilo af en luistert, misschien wel voor het eerst in haar carrière, naar zichzelf. Na de succesvolle terugkeer van K-otic vorig jaar in is het nu, eindelijk, tijd voor het debuutalbum van Rachel. Geïnspireerd door haar idolen Dolly Parton, The Dixie Chicks en Adele is ze hard aan het werk aan haar nieuwe plaat. De eerste single van haar album komt uit in oktober 2017.

In één van mijn nieuwe liedjes zing ik: “I let the fools talk for a while, made mistakes and I’ve learned to get back on the road”. Zo voelt het ook echt, ik heb te lang niet geluisterd naar mezelf. Niet dat ik gedwongen werd om dingen te doen, het was gewoon nooit precies wat ik wilde of het klopte niet helemaal. Nu is dat wel zo, ik wil alleen maar met mensen werken die geloven in wat ik kan, niet in wat zij denken dat ik moet doen. Misschien is het maar goed dat ik nu pas met een album kom, ik denk dat ik er eerder niet klaar voor was. Natuurlijk is het super om te horen en voelen dat mensen net zo enthousiast zijn over mijn plannen als ik zelf. Na 16 jaar ga ik ein-de-lijk een solo album maken, niet zomaar een single maar echt een album. Alles wat ik nu doe is eerlijk, geen maskers meer op. Popliedjes met een country vibe. Dit is wie ik ben.” - Rachel

Rachel Kramer is in de afgelopen jaren niet weg te denken uit muziekland. In haar al bijna 20 jarige carrière verving ze Ilse de Lange als leadzangeres van ‘Cash On Delivery’, won ze het programma Starmaker en werd ze samen met de groep K-otic een ware sensatie. 2 jaar lang leefde Rachel het leven van een tieneridool. In 2003 stopt de groep, Rachel blijft echter optreden tot ze in 2009 het hele land laat zien wat ze als solo-artiest kan, wanneer ze 2e wordt in het programma X-Factor. Hierna treedt Rachel samen met haar band M-Bush wekelijks overal op in het hele land. Na de geboorte van haar eerste kind (Saja Jada) in 2013 wordt Rachel het vaste gezicht van de grootste dinner-show in Rotterdam, Villa Thalia. De reünie van K-otic in 2016 (met als finale een optreden voor 10.000 man in een uitverkocht AFAS live) is de start van de nieuwe Rachel Kramer.Rachel is solo te boeken, met gitarist Country Cafe of Nashville Night

Desray

Het is misschien niet het genre dat we van haar gewend waren, maar wél de stijl die Desray past als de perfecte outfit. Met de single You Can Be Loved geeft ze haar nieuwe visitekaartje af. Aangenaam: Desray, voor al uw aanstekelijke countrypop vol folk-, soul- en Americana-invloeden.

De naam van Desray is al jaren een grote in het Nederlandse muzieklandschap. Nadat ze als 18-jarige de Soundmixshow won met haar vertolking van Anita Meyer kwam ze terecht in de stal van Joop van den Ende. Als zangeres van 2 Brothers On The 4th Floor scoorde ze vervolgens meerdere wereldhits en treedt Desray nog steeds veel op in binnen- én buitenland. Desray is zelfstandig ondernemer en werkt als vocal coach voor Vocal Center, het grootste netwerk van stemspecialisten in Nederland. Daarnaast geeft zij zang gerelateerde workshops aan het bedrijfsleven. De workshops zorgen voor verbinding, overwinning en vrolijkheid. “In de workshops leert men elkaar op een hele andere manier kennen dan op het werk. De menselijke kant komt meer naar boven wat voor begrip voor de ander zorgt. Zingen is een heerlijke uitingsvorm en die liefde voor zingen wil ik graag overbrengen bij mensen.”

 

Op haar zoektocht ging ze terug naar haar roots, de muziek die haar ouders vroeger thuis draaiden: Simon & Garfunkel, Johnny Cash, Eric Clapton, The Eagles. Maar Desray zocht verder, naar artiesten van nu. Zo kwam ze terecht bij de countryband Rascal Flatts, in de VS een grote speler. Vrouwelijke inspiratiebronnen bleken zangeressen als Martina McBride, Dolly Parton, Bonnie Raitt, Carrie Underwood. Sheryl Crow en Melissa Etheridge. Daarnaast ontdekte ze de serie Nashville, en dan vooral de muziek erin. “Mooie liedjes, die me raken. Dát soort muziek wilde ik ook maken.”

 

De stad Nashville bleek een goede plek om te beginnen. Daar vond ze schrijfpartners, zoals de daar gevestigde Ier Don Mescall, die schreef voor artiesten als Sharon Corr (The Corrs), Ronan Keating en (daar zijn ze weer!) Rascal Flatts. Ook nam ze een duet op met Richie McDonald van de legendarische countryband Lonestar en schrijft in Nederland met Tony Cornelissen (Kane, DI-RECT, Van Dik Hout). Met producer Patrick Drabe dook ze de studio in, en samen zijn ze nu bezig haar nieuwe muzikale richting vorm te geven. In september 2018 zal haar nieuwe album gereleased worden.

Het eerste resultaat is overtuigend: single You Can Be Loved is het perfecte voorproefje van het album dat er uiteindelijk moet komen. Niet alleen past het muzikaal perfect, ook de boodschap is er een die Desray nauw aan het hart gaat. “You Can Be Loved” gaat over de minderheden in onze samenleving en de mensen die zich daarvoor inzetten, waar ik een grenzeloze bewondering voor heb. Voor mij is het belangrijk om met mijn teksten positieve gedachten de wereld in te brengen. Niet schrijven en zingen vanuit kwaadheid, maar juist vanuit liefde.” Om het idee extra kracht bij te zetten, werd de clip voor de single opgenomen in de Cocon, het centrum voor daklozenopvang in Hilversum.

Pip Alblas 

Is een 21-jarige singer-songwriter. Ze zong al voor ze kon praten en speelt daarbij ook al een aantal jaartjes gitaar. Het gitaar spelen ging al snel gepaard met liedjes schrijven. Ze schreef op haar 12e haar eerste liedje en is sindsdien niet meer gestopt. Ze schrijft nummers over het leven, liefde, en allerlei andere zaken.Haar grote voorbeelden zijn Ed Sheeran en Taylor Swift.In het najaar van 2014 deed Pip auditie bij The Voice of Holland. Met haar auditienummer 'Hurricane' belandde ze in Team Ilse.

 

Nadat ze in de eerste liveshow het programma verliet, stortte ze zich op haar eigen muziek en bracht ze in mei 2015 haar eerste single 'Something on the Side' uit. In november 2015 kwam haar debuut EP 'Just the Intro' uit. Haar tweede EP 'Chapter One' kwam uit op 30 juni 2017 en ze is momenteel bezig met het maken van haar eerste album.

 

 

 

Sabien Bouw

Singer/songwriter Sabien Bouw (1997) kan niet wachten om haar talenten te delen met de wereld. Met haar mooie stem en haar akoestische gitaar weet ze harten te raken. Op 13-jarige leeftijd kreeg Sabien als verrassing een gitaar van haar ouders. Nieuwsgierig nam ze gitaarles en een paar jaar later durfde ze ook te gaan zingen. Die combinatie smaakte naar meer. 

 

Sabiens liefde voor akoestische muziek groeit nog steeds. Ze laat zich inspireren door country en popmuziek en dat hoor je terug in de bijzondere nummers die ze zelf schrijft. Met haar nuchtere persoonlijkheid, haar prachtige stem en heel veel enthousiasme heeft Sabien alles mee om de muzikale verrassing van 2017 te worden!

Kent u de serie Nashville ? Lennon & Maisy ? boek Sabien en u ervaar de gelijkenis.