Artiesten 2019

Jordyn Mallory heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten.Je kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zijn hit "Dirt Road Anthem". In 2010 won Jordyn een Myspace-wedstrijd,en trad ze als gastlid op bij Simon Fullers 'If I Can Dream'-show die op Hulu.com werd uitgezonden, vervolgens deed ze ook nog auditie voor American Idol (seizoen 11) dit werd op de nationale televisie vertoond en beloond met 3 x YES van Steven Tyler, Randy Jackson en Jennifer Lopez.

Later schreef Jordyn een lied met Kip Moore en Dan Couch, Kip zong met Jewel in het beroemde Ryman Auditorium in Nashville het lied werd onlangs uitgebracht op zijn "The Underground "EP. Ze heeft hard gewerkt aan het schrijven van geweldige liedjes en ze heeft de gelegenheid gehad om te schrijven en samen te werken met enkele van de beste topschrijvers van Nashville. 

Nu in 2018 komt ze naar Nederland en zal ze optreden in de theater show NASHVILLE NIGHT.In de maanden september oktober en november zullen zij in ruim 20 theaters te zien zijn.

  

Je kunt haar video-tutorial voor de Tyme Curling Iron op Facebook vinden (nu met meer dan 70 miljoen views) ze zal het gezicht worden van de Tyme Iron-commercial die later dit jaar op de nationale televisie verschijnt.Vorig jaar bracht Jordyn haar zelfgeschreven EP op iTunes en Spotify uit. CMT bracht haar videoclip in première in hun Artist Discovery-campagne. Ze debuteerde als de nummer één trending artist via CMT.com en de video is meer dan 300.000 keer bekeken.

 

Cousin Hatfield. The best of Nashville & Texas right here in Europe. 

 

Five young and talented musicians share their passion for authentic traditional American music of the southern states.

The repertoire of old school Texas and Nashville legends in their own unique arrangements and sound. 

 

Raw, pure country and western swing, jazz & blues; Cousin Hatfield throws it 

at you in their own way and with their own songs. This includes virtuoso playing, spot-on vocal harmony and an entertaining show you won’t forget.

Cousin Hatfield has not gone unnoticed. Apart from conquering the dutch country music scene (Zwarte Cross, TT Assen, Her Majesty, The American Country Legends, Wildrooster Festival, Parelsessies etc.), they are making their mark in venues all over Europe. 

John Permenter (VS): zang, viool Texaanse muziek is ondenkbaar zonder viool. In cajunmuziek, ontsproten uit de moerassen van Oost-Texas en Louisiana, wordt het geluid van dit instrument vermengd met accordeon en wasbord. In de 19e eeuw voegen Ierse en Schotse immigranten daar hun virtuoze vioolspel aan toe. Zo ontstaat de Texas-stijl, die in de 20e eeuw lang toonaangevend is in countrymuziek, met Bob Wills als baanbrekende ‘Texas Fiddler’.

 

In zijn jeugd luistert John Permenter, alias The Texas Fiddle Man, naar zijn vaders favoriete artiesten, onder wie Hank Williams. Wanneer hij de legendarische violist Johnny Gimble op een plaat van Bob Wills hoort, is hij verkocht. Als succesvolle violist en zanger werkt Permenter met talloze countrycoryfeeën.

 

Najaar 2019 toert Permenter met een vijfkoppige Nederlandse topband langs theaters met country uit Texas, die beïnvloed is door muziek uit Ierland, Mexico en Cajun.

 

John Permenter (VS): zang, viool

Leon Priest: zang, piano en producent

Wim van de Vliert: zang en gitaren

Ad Welten:  zang, contrabas en elektrische bas

Mark Eshuis: drums

 

 

www.desperado-mp.nl