COUNTRY & NASHVILLE

Starriders Country (Benefiet) Gala

17 nov 2019  28e STARRIDERS COUNTRY GALA

 

 

Desperado Music Productions organiseert samen met Spierziekte NL & Country Club SCTP voor de 28ste keer een benefietgala voor mensen met een spierziekte. Voor deze editie is gekozen om samen met het Prinses Beatrix Spierfonds en de diagnosegroep SMA van patiëntenvereniging Spierziekten Nederland samen te werken.

Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om onderzoek te doen voor mensen die lijden aan de spierziekte SMA.

 

SMA DE WERELD UIT!

Onder dit motto hebben het Prinses Beatrix Spierfonds en de diagnosegroep SMA van patiëntenvereniging Spierziekten Nederland de handen ineen geslagen. Het gezamenlijke doel is een behandeling voor de spierziekte SMA dichterbij te brengen. Door geld op te halen voor extra onderzoek in Nederland. Dat kan onderzoek zijn naar genezing of tot dat het zover is, om de gevolgen van de ziekte te kunnen behandelen.

 

Een muzikale zondag!

Het evenement is er voor jong en oud, ook zijn er verschillende kraampjes met authentieke maar ook moderne Country-, Western- en Americana producten!Het evenement staat bekend om de kwaliteit van de artiesten en de verrassende shows! Een onvergetelijke middag met de beste artiesten country artiesten in het prachtige theater de Leest!

 

Uiteraard is er ook de gelegenheid om wat Hapjes en drankjes te nuttigen, overal is voor gezorgd!

 

Entree

De entree bedraagt in de voorverkoop €10 euro,

DE VASTE DONATEURS EN FANS €10 VIA D.M.P

Aan de deur €12

 

Reserveer nu je kaarten en stuur een mail naar: info@desperado-mp.nl

 

Kantoor

 

Boekingen/Productie DMP

www.desperado-mp.nl

06-22510598